Aktywne Wpisy
PiotrFr +191
Ludzie od filmów z żółtymi napisami naprawdę istnieją xD
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Czeka nas wielka rewolucja w najbliższych latach. To, że musimy płacić za prąd, gaz to oszustwo, bo prąd jest w powietrzu. Dlatego zbudowali wieżę Eiffla i zasilała 3/4 Paryża. Na początku XX wieku każdy w Paryżu
Adiog +21
2 osoby, które występowały na streamach u magicznego już nie żyją
1.icek popełnił samobójstwo po tym jak stracił prace przez alkohol i streamy u grubego
2.texas najpierw turniej 4 pieców wszystko gut gut. Później gruby go #!$%@?ł i dostał delirki alko i zgon
Kolejni kandydaci to:
1.mariusz, codziennie pijany ledwo chodzi
2. Jaca- cień człowieka, duzo alko, przepuklina, nie może chodzić, wygląda jakby miał zaraz zdechnac
3. Sonia- status "uratowana"
4. Kudłaty
1.icek popełnił samobójstwo po tym jak stracił prace przez alkohol i streamy u grubego
2.texas najpierw turniej 4 pieców wszystko gut gut. Później gruby go #!$%@?ł i dostał delirki alko i zgon
Kolejni kandydaci to:
1.mariusz, codziennie pijany ledwo chodzi
2. Jaca- cień człowieka, duzo alko, przepuklina, nie może chodzić, wygląda jakby miał zaraz zdechnac
3. Sonia- status "uratowana"
4. Kudłaty
#pokemongo
w tym spawnie byl nidoran, ale nie wiem czy meski czy zenski, bo oba byly mniej wiecej w tym samym punkcie
Swoja droga wnerwia mnie, ze nie moge sobie wylaczyc np. golebia z radaru