Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór, coś się, coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik Hillary Clinton w wyborach na prezydenta USA to jest jakaś porażka.
Ja myślę, że to amerykańskie #!$%@? głupie społeczeństwo, te #!$%@? banda imbecyli, która głosowała na tych #!$%@?ów karakanów Trumpów to jest jakieś #!$%@? nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy, jeśli tyle dla was znaczy, ludzie
takie wieloletnie zaangażowanie polityczne jak Hillary, gdzie postawiła cały swój dorobek, dobre imię, życie prywatne, wszystko inne
i dla was tylko znaczyło to #!$%@? 49 % głosów to was powinno się #!$%@?ć #!$%@?. Tak się powinno was #!$%@?ć, jak tylko was może #!$%@?ć Trump Bush was tak nie wyruchał jak wyrucha was Trump #!$%@?. Aż was kukle #!$%@? będą swędziały. Z bólu.
To jest dramat #!$%@?, to jest dramat że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media #!$%@? nie były w stanie powiedzieć, że większość afroamerykanów jest zabijana przez policję niewinnie, że te medialne #!$%@?, powtarzam medialne #!$%@?, medialne #!$%@? tych afroamerykanów oskarżały jako społeczność bezpodstawnie o branie socjalu i przestępczość, a po latach przepraszały, że to nie jest czymś wartym tego by to Hillary wprowadzić do białego domu.
Będzie was Trump ruchał w dupe. Będzie was Trump #!$%@? dymał tak jak was Bush nie dymał.
Ta #!$%@?, ten mały karakan, #!$%@? Trump śmieć. Zniszczy was.
Coultery, Limbaughi, Becki, telewizje Foxy będą wam #!$%@? odbierały smak życia. Wy #!$%@? idioci. Narodowi amerykańscy idioci.
Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko. Będę żył #!$%@? tak. #!$%@? jeszcze dzisiaj, już bilet kupione. Z Ameryki.
I będę się z was #!$%@? amerykańskie frajery śmiał, żeście takie głupie są. Tacy #!$%@? debile, którzy to #!$%@? republikańskie wybrali.
Nie na Kaine'a, nie na Hillary tylko na jakieś #!$%@? Trumpów w dupę #!$%@? #!$%@?. Na
Penców kreacjonistów #!$%@?ńców głosowali.

To właśnie jest ta #!$%@? Ameryka, przez taka #!$%@?ę Amerykę, przez was #!$%@? #!$%@? nic się
w tym kraju nie zmieni,
bo jesteście #!$%@? warci i trzeba was #!$%@?ć, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych #!$%@?ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na Hillary, którzyście wspomagali - dziękuję! Bo to garstka Amerykanów, garstka Amerykanów. Dzisiaj to jest 49 procent, może 49,5. Wyłącz ten telefon bo ci go wyłączę na amen.
Tak, tak. Tylko to się #!$%@? w tej #!$%@? Ameryce nadaje.
Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie #!$%@? że jesteście prymitywami.
Że #!$%@? wasze #!$%@? przyczepy kempingowe to jest wasz majestat, wasza godność.
Robota #!$%@? w Walmarcie i mieszkanie w przyczepie. To wy #!$%@? Amerykanie. #!$%@? z wami.
Nie warto było #!$%@?, nie warto było zrobić nic. Coby. Się.
A szkoda #!$%@? gadać. Szkoda strzępić ryja, naprawdę. Niech was..
Słuchajcie. Ci którzyście głupie #!$%@? głosowali na Trumpa niech was szlag trafi. #!$%@? warci jesteście, antyamerykanami jesteście. Dobranoc.
#amerykawybiera2016 #pasta #stonoga
  • 6