Wpis z mikrobloga

Cześć wszyscy grający. Mam mały problem, znalazłem w szufladzie starego samsunga galaxy s3 I9300 starszy android 4.41 jeszcze z oryginalnym softem od Tmobile. Chciałbym go podarować wraz z działającym pokemongo jednemu dzieciakowi, koledze dziecka. Macie jakieś sposób żeby na tym telefonie odpalić te pokemony? Zawołam tez #android . Będę wdzięczny za pomoc.
#pokemongo
  • 12
  • Odpowiedz
@Fasolek: Kiedyś można było wgrać nowego andka, albo zainstalować zmodowana wersje aplikacji. O ile pierwsza opcja już chyba odpada bo na telefonach z rootem pgo nie działa to druga chyba jeszcze wchodzi w grę.
  • Odpowiedz
Możesz wgrać jak mówią wyżej np. CM13. Wyłączenie roota w opcjach developerskich nic niestety nie da, trzeba zainstalować suhide + root switch. Jak byś był zainteresowany to podeślę linka. Poza tym praktycznie co jakiś czas dodają nowe zabezpiecznia i trzeba się praktycznie na nowo.
  • Odpowiedz
Się poplątałem tam wyżej... Co jakiś czas dodają nowe zabezpieczenia i trzeba się bawić na nowo. @fervi: pewnie że tak, gorzej jak dzień później znowu coś tam w Niantic pomieszają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz