Słyszeliście o promocji Lidla? Otóż Lidl zwraca pieniądze za wykorzystane towary (wystarczą puste opakowania) jeśli nie jesteś z nich usatysfakcjonowany. Z początku myślałem, że to pasta, ale nie! Ludzie naprawdę kupują po 10 opakowań kabanosów, jajek i soków, a zaraz potem całe kartony tych pustych produktów oddają. Zwracają puste pudełka xD. Jednego znalazłem na fb, który jeździ po kilku Lidlach i działa tak na co dzień.
@klomo1: da się cebulic? No da. Ale to w sumie to samo co oszukiwanie na kodach do pysznepl i tym podobnych wykopowych promocjach wiec czemu się dziwisz ( ͡°͜ʖ͡°)
@klomo1: Orientujesz sie czy dotyczy to alkoholu? Jak tak jest to na pewno ktos znacznie cebulić wódę litrami. "Nie jestem usytasyfakssssssyjowany. Zwatssssam ten karton". Xd
@klomo1: Az mi sie przypomnialo, jak bylem w Holandii, gdzie chyba na kazdej stacji (albo akurat tam gdzie mieszkalem) był automat z kawą ZA DARMO. W Polsce, gdzie kawa na stacji kosztuje po 6, 7 zł, gdyby coś takiego zrobić, od razu przyjechałyby janusze z termosami.
@klomo1: dzisiaj u ziomka jak robil sobie sniadanie pytam sie czemu w lodowce ma alkohol w butelkach po mleku,soki, cole w tych butelkach, lodwoke #!$%@? otwartymui kabanosami,jakimis cebulami.Wtedy mirek powiedzial mi o tej promo XD
https://www.facebook.com/lidlpolska/posts/355526184785691?comment_id=355780068093636&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R3%22%7D
##!$%@? #bekazpodludzi #rakinstant #rakcontent #patologiazmiasta #patologiazewsi #cebuladeals #lidl
#!$%@? mi żenadometr.
Ale multikonta na aliexpress to już przedsiębiorczość, zaradność, biznes. :D