Wpis z mikrobloga

@SOLGAZ: Mam szybkie pytanie, zamawiam waszą płytę, hipotetycznie, w tej chwili, SI-4T (indukcja), kiedy spodziewać się jej w domu ? Albo w jaki sposób dokonać zamówienia, żeby zminimalizować czas dostawy ?

Przy okazji, czemu ten wasz SP-34-PM taki drogi :S szukam mikrofali do zabudowy z bajerami, ale za taki hajs to mam pół kuchni :S
  • 2
@krowa_pro: hej!
Termin dostawy zaznaczamy na stronie, ale jeśli chcesz szybciej to daj znać w uwagach do zamówienia. Na 99% uda się to skrócić co najmniej o połowę :)

A co do piekarnika kompaktowego - jeśli dodasz do siebie dobrej jakości piekarnik do zabudowy, mocną mikrofalę i parowar to i tak wyjdzie więcej, a nie oszczędzisz miejsca jak tu. No i nie będziesz mógł łączyć funkcji ( ͡° ͜ʖ
Pobierz SOLGAZ - @krowa_pro: hej!
Termin dostawy zaznaczamy na stronie, ale jeśli chcesz szy...
źródło: comment_orCU0gjkwlKP31AncSVrSwGBM4aThWX5.jpg
Dzieki! Zamówienie wysłane, czekam na telefon od was. A piekarnik jeszcze przemyślę, na chwilę obecną combo SP-50 + mikrofala wygląda chyba najbardziej kusząco, bo zależy mi raczej na standardowej wielkości piekarniku, ale ten kompakt lata mi gdzieś z tyłu głowy. Tak czy siak potrzebuje płyty na szybko, reszta musi poczekać do grudnia.

Nie polecasz może jakiejś zmywarki bez płomienia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)