Wpis z mikrobloga

@Luka_Wars: no nie podniecają mnie, oglądam bo to fajna bajka jest. Byłoby ze mną coś nie tak, gdyby podniecały mnie postacie z kreskówek - jakiekolwiek. Nawet te "dorosłe".
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: Cóż, jeżeli nawiązania do Mad Maxa, Gwiezdnych Wojen, TTG i PreCure Cię nie bawią, to przepraszam najmocniej, ale to wybitnie nie jest serial dla Ciebie.

Z ciekawości: a FLCL, Kill la Kill czy Kyosougiga widziałeś?
  • Odpowiedz
@FieryLuke: Widziałem pewnie więcej anime od ciebie. Który z wymienionych tytułów jest dobry? FLCL, Kyosougiga czy Kill la Kill? Wracając do Flip Flappers - jeśli seria trąci infantylizmem, a głównymi bohaterkami są małe dziewczynki to nie ma sensu rozwodzić się nad fabułą. Jeśli interesuje ciebie zabawa formą to w ostatnich latach w tym zakresie podołali tylko twórcy OPM oraz Space Dandy.

@Nyankov: Ale ja jestem miłośnikiem anime. Po
  • Odpowiedz
Który z wymienionych tytułów jest dobry? FLCL, Kyosougiga czy Kill la Kill?

@Luka_Wars: To jest pytanie które raczej ja zadaję Tobie żeby rozeznać z kim rozmawiam. W moim przekonaniu FLCL i Kyosougiga są dobre, KlK dla niektórych jest dobry, a dla wielu może nie, ale za to miło się to ogląda - i odpowiedź na to pytanie wiele by tu wyjaśniła.

jeśli seria trąci infantylizmem, a głównymi bohaterkami są małe
  • Odpowiedz
To jest pytanie które raczej ja zadaję Tobie żeby rozeznać z kim rozmawiam.

@FieryLuke: To tak na poważnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wniosłeś do dyskusji trzy konkretne produkcje więc teraz dokończ co miałeś na myśli. Jesteś dziewczynką, która wymaga ode mnie, abym się domyślał?

W moim przekonaniu FLCL i Kyosougiga są dobre, KlK dla niektórych jest dobry, a dla wielu może nie, ale za to miło się to ogląda - i odpowiedź na to
  • Odpowiedz
@Nyankov: Tak na przyszłość:

1. Zastanów się czy chce ci się w ogóle bronić swoich racji.
2. Zastanów się czy masz ku temu argumenty.
3. Zacznij dyskusję.

Poszczekałeś, nic mądrego nie napisałeś. Gratuluję.
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: 1. Zobaczyłem z kim mam przyjemność.
2. Nawet nie ma sensu dyskutowania z człowiekiem, ktory z góry ma narzucone jednotorowe myślenie.
3. Skończyłem dyskusje, której nawet nie było sensu zaczynać.
  • Odpowiedz