Wpis z mikrobloga

Convoy S2+ Cree XML U2
Poleci ktoś jakieś bateryjki do tej latarki i ładowarkę do baterii? Jak najbardziej ekonomicznie, ale też tak żeby cały zestaw nie eksplodował mi w przypadkowym momencie (ʘʘ)
Czytając trochę wywnioskowałem, że dobrymi bateriami są modele INR18650 3000mAh czy może zamiast na Gearbest lepiej kupić na allegro taką wersję: INR18650 2600mAh - trochę mniejsza pojemność ale i różnica w cenie jest.
Gear best poleca tę ładowarkę przy zakupie latarki S2+, polecicie coś tańszego?
A może ogólnie zauważyliście jeszcze tańszą, ale podobnej jakości co S2+ latarkę? Główne przyszłe zastosowanie latarki to jazda na rowerze i oświetlanie co najmniej kilka metrów przed sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#latarki #gearbest
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radekrad: Kiedyś szukałem jakiejś latarki i kojarzę, że S2 było dość często polecaną latarką ekonomiczną. Tu nawet https://www.youtube.com/watch?v=mxWQ6QOpryA fajnie świeci. Ja chciałbym użyć punktów które mam na gearbest do obniżenia ceny, no i topcashback do tego. Ale jeśli znalazłbyś jeszcze jakiś kuponik to nie omieszkałbym gdybyś zawołał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheQuake: No właśnie ciężko jakąś wybrać. Czytając pastę o latarkach myślałem, że ktoś sobie żartuje... nie, to chyba nie były żarty :) Jak wybierzesz jakąś latarkę to wołaj. Ale skoro @brachistochrona poleca, to pewnie wezmę tę zieloną. Nie wiem dlaczego jest lepsza, ale skoro jest lepsza to pewnie jest, i na ch** drążyć temat :)
  • Odpowiedz
@TheQuake: na filmiku jest inna latarka (s2, nie s2+ i w dodatku chyba modyfikowana) @radekrad: polecam generalnie cieplejszą barwę do jazdy (na rower). Do typowo latarkowych zastosowań może być zimniejsza barwa.
Różnice w barwach znajdźcie w grafice google.
Na fasttech.com jest duży wybór latarek convoy, są np. s2 i s2+ w różnych konfiguracjach.
S2 świecą węższym i dłuższym strumieniem niż s2+.
Niby jest taka opinia, że te latarki
  • Odpowiedz