Aktywne Wpisy

goodbadbye +25
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok

Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

Załóżmy ze próbuje napisac jakis skrypt w c# w unity3D, Skąd mam wiedziec co ma w nim byc? Bo niby jest ta cala dokumentacja i tam jest wszystko no ale skad mam wiedziec czego potrzebuje? Na serio ciężko mi to pojąć. Bo jak zobacze gotowy skrypt gdzies w necie to sobie wyszukam kazdą jego część i ogarne jak dziala, Ale nie znajde kazdego skryptu wiec musze go napisac samemu, I wlasnie..Skąd mam wiedziec co w nim ma byc? Umiem napisac jakies podstawowe skrypty na bieganie/ zuzywanie się energi/wody/najedzenia itp, Ale to tylko dlatego ze znalazlem wczesniej ten skrypt w necie i ogarnąlem kazdą jego część, Więc wiem jak go napisac...
Tak się czuje, Ale czego ja mam szukac? Mam całą dokumentacje przeczytac i cos z tego złożyc? Jeszcze pewnie zle to napisze i w ogóle..ehh
@SADFrog: To jest pytanie w stylu "Chcę zbudować stolik, mam deski, blachy, gwoździe, kleje, młotek i masę innych narzędzi. Skąd mam wiedzieć co mi jest potrzebne i jak to zrobić?". Odpowiedź jest prosta - kombinuj. A jak nie umiesz wykombinować sam jak osiągnąć dany efekt za
Komentarz usunięty przez autora
+1.
Zanim zabierzesz się za pracę typowo twórczą, warto rozkminić 2-3 gotowe projekty o podobnej charakterystyce lub zawierające mechanizmy, które zamierzasz wykorzystać.