Aktywne Wpisy
wfyokyga +64
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
PodniebnyMurzyn +77
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
Z zadowoleniem mogę powiedzieć, że jest zdecydowanie mniej skrzeczący dźwięk i coraz czyściej gram dźwięki, ale nadal zdarza mi się źle postawić palce (to, czy naciśniemy strunę opuszkiem palca, czy jego czubkiem może zmienić dźwięk o pół tonu, a to cholernie słychać :D).
Ah, no i zacząłem chodzić na lekcje gry, gdzie nauczycielka tłumaczy mi, co robię źle :D
Jak zwykle: będę bardzo wdzięczny za rady bardziej doświadczonych oraz konstruktywną krytykę :3
Tag do śledzenia -> #madhatteronviolin
#produkcjamuzyki #electroviolin #skrzypce #naukagrynaskrzypcach #milionowamotywacja
1. włosy myte pół godziny wcześniej? schły bez suszarki, więc wyszło, jak wyszło.
2. nie #!$%@? kapelusza. konwencję taką obrałem i tak pozostanie, czy to się komuś podoba, czy nie. plus: łysieję i nie zamierzam się tym chwalić.
amen.
no i cieszę się z Twojego feedbacku - oznacza to, że gram fantastycznie :D
@PsichiX: Może jeszcze nie jesteś tego świadom, ale spotkała cię jedna z najlepszych rzeczy eve ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam miałem długie
Komentarz usunięty przez autora
Ja właśnie ćwiczę, żeby rodzinie jakieś dobro przynieść. Jak ja nie cierpię kolęd...