Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +4
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
panzerfucker +179
Poza tym to nie jest nasza tradycja, tylko komercha z juesej.
@Kocia_Ksiezniczka: czego to się człowiek nie dowie
A do myślenia dały mi "darmowe" jabłka z banku żywności, które rozdawano mieszkańcom mojego miasta kawałek po embargo.
Teraz wciskacie dzieciom jakieś głupie Halloween zamiast kultywować 1 listopada .
Myślałem że obchodzi się w danym kraju święta które są z tym krajem związane a wychodzi na to że mamy chyba za mało świąt i imprez w roku że trzeba jakieś głupie Halloween obchodzić .
To co w następnym roku fajerwerki na 4 lipca ?
Jak chcesz bawić się w takie zabawy to po prostu przygotuj więcej cukierków ;)
W tej złości na "katoli i prawaków" zapomniałaś o ludziach, których po prostu nie interesuje dokarmianie dzieci cukierkami i całe to "święto". Dzisiaj zawitała do mnie jedna parka nastolatków i uważam, że danie tej dziewczynie cukierków byłoby zrobieniem jej krzywdy.
No i co #!$%@? jeszcze? W dupie mam halułin, w dupie mam walę-tynki. Może jeszcze indyka w listopadzie zaczniemy #!$%@?ć? Chore… I gówno to ma do bycia lewakiem/prawakiem/śmigłowcem bojowym.
Na szczęście w ciągu ostatnich 3 lat na nowym osiedlu nie zdarzyło mi się ani razu, żeby ktoś po bloku łaził.
Ja tam jak bylam dzieciakiem nigdy sie w to cale helołin nie bawilam (i to nie dlatego, ze rodzice mi zabraniali) i teraz tez sie bawic nie zamierzam, bo to glupie.
A to, ze dzieciak sie rzuca na cukierki jest wynikiem braku odpowiedniego wychowania.
Mnie rodzice uczyli, ze jak ktos kogos czyms czestuje to sie bierze jednego np. Cukierka i sie za to ladnie dziekuje.