Wpis z mikrobloga

@Adams_GA: Jeżeli ktoś tak obstawiał to był zwykłym kretynem xD
Ja obstawiałem wygraną max. 1 bramką lub bramkowy remis + byłem pewien, że ktoś wyleci z czerwoną kartką, nie wiedziałem tylko czy bezpośrednio czy za 2 żółte. Cieszę się, że się spełniło (of kors cieszyłbym się bardziej jakby Lechia wygrała) obstawiałem tylko, że z czerwoną wyleci ciągle rzucający się Sobieraj, a nie Paixao za skrajnie kretyńskie #!$%@? temuż właśnie Sobierajowi (
@jaryba: puścili informację że odmalowują graf Cisowa i czekali w lesie. Lechia wbiła pod NNZS, który jest kilkaset metrów dalej i nawet nikogo od nas nie obili bo tam nikogo nie było.
@Adams_GA: Pierwszy z brzegu link który obala twoją teorię, gdyby nic się nie działo to by brukowce nie brzęczały o tym. Zapytaj kolegi czy mu się dobrze nogi zrosły, pajacu..
@jaryba: brukowce o tym brzęczały bo debile zaczęliście palić prywatne auta ludzi, którzy być może nawet nigdy na meczu nie byli. Ale skąd ty o tym możesz wiedzieć, przeczytałeś coś na forum lechia.net czy jakimkolwiek innym gdzie się tam nawzajem brandzlujecie. Poza tym serio chcesz dyskutować na ten temat z kimś kto mieszka 100 metrów od zdarzenia? xD