Wpis z mikrobloga

@Terem ja trochę pograłem i nawet spoko. Ogólne chyba MMO mi się przejadło, bo żaden tytuł nie zatrzymał mnie na dłużej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ostatnie MMO w które grałem długo to było GW1, prawie 2k godzin.
  • Odpowiedz
@UncleGru: mam to samo :) wszystkie chyba obleciałem, nakupiłem też w cholerę. Interes życia z black desert zrobiłem bo kupiłem, odpaliłem, stworzyłem postać i tak się skończyło. Teraz w eso pykam ale optymalizacja tej gry to żart.
  • Odpowiedz
@Terem ja w BD pograłem na 7dniowym trialu i dobrze że wstrzymałem się z zakupem. Na początku straszny hype, super edytor, grafa i w ogóle a później okazało się gra stała się bardzo przeciętna.
  • Odpowiedz
@Terem: ta gra ma raczej opinie właśnie świetnie zoptymalizowanej :/ z black desert maiłem podobnie, ale zatrzymałem się na 25 chyba lvlu. najbardziej przehajpowane mmo ostatnich kilku lat
  • Odpowiedz
@orfan: to widocznie mojej konfiguracji nie lubi bo nie używa nawet połowy cpu a o karcie graficznej to nie wspominam. Tutaj znajdziesz moje boje z tą grą. Dla porównania wow działa jak złoto w każdej sytuacji
  • Odpowiedz