Aktywne Wpisy
xiv7 0
Dobra, wiem że nigdzie nie znajdę lepszych porad niż na wykopie, nigdy mi nie było potrzebne ale w końcu się zapisałem kilka miesięcy temu, proszę o protipy jak zdać za pierwszym razem
#prawojazdy
#prawojazdy
WR9100 +57
Pisowcy zawsze mieli nierówno pod sufitem, ale jeszcze nie widziałem nigdy z ich strony takiej masowej histerii :D
- obrazki z papieżem w sejmie
- babka gadająca na mównicy o wstawiennictwie Matki Boskiej w wojnę z bolszewikami
- Mati wrzucający jakieś religijne obrazki na Twittera
- #jp2 wyświetlany na pałacu prezydenckim i Dudeł chwalący się tym z oficjalnego konta
- szambo w publicznej telewizji wywaliło tak mocno, że nawet Goebbels mógłby się
- obrazki z papieżem w sejmie
- babka gadająca na mównicy o wstawiennictwie Matki Boskiej w wojnę z bolszewikami
- Mati wrzucający jakieś religijne obrazki na Twittera
- #jp2 wyświetlany na pałacu prezydenckim i Dudeł chwalący się tym z oficjalnego konta
- szambo w publicznej telewizji wywaliło tak mocno, że nawet Goebbels mógłby się
#wiedzmin #wiedzmin3
Komentarz usunięty przez autora
P. S dobrze gadasz, polać ci wódki
@Pan_kurczak
Zawsze można się zapytać. To nie tablica ogłoszeń (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Nie szanuję. Ja mam się prosić, żeby Pan ujawnił mi cenę łaskawie, bo to wielka tajemnica.
Tak, bardzo wartościowy zabieg skłaniający do rozmowy z bliźnim - poznać cenę. XD jak będę miał ochotę to zagadam do mniej lub bardziej randomowego Mireczka.
Chętnie poświęcę swój czas na dyskusje z kimś, jutro chętnie poświęca swój czas dla mnie, tak jak Ty. To jest ta różnica, że od Ciebie dostaję coś czego nikt mi nie odbierze, ani nic mi nie zastąpi. Sama wyszłaś z inicjatywą odpowiedzi do mnie.