Aktywne Wpisy
szynall +1079
owocliczi +407
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
A tak BTW to pewnie będzie tu sto plusów, więc większa szansa że ktoś zobaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykop, @a__s, @m__b i wszyscy święci - naprawcie edycję komentarzy we wpisach na Mirko. Obecnie, po ''modernizacji'' nie da się edytować, po tym jak ktoś odpowie niżej - a to się przydawało jak trzeba było dostawić kropkę, poprawić literówkę
Edycja zarówno wpisu i komentarzy na Mirkoblogu powinna mieć widełki kilku minut. Tak żeby się dało coś poprawić po zapostowaniu, bo nieraz ktoś może coś źle zrozumieć, tak samo tobie się coś może przypomnieć.
A co do maniplulacji... wielce mi manipulujące jak ktoś kogoś zawoła dodatkowo, dostawi słowo albo poprawi sobie kropkę czy przecinek.
#kiciochpyta nie jest autorskim tagiem i w sumie nigdy nie miał być, niechaj będzie ogólnodostępny :)
A to dlatego bo @kicioch odpowiedziała poniżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/20300191/za-nami-dluga-noc-jak-juz-wiecie-z-naszego-wczesni/ tu opisane
@MarianoaItaliano: tak było przed wprowadzeniem nowego wykopu. nowy maciej wprowadził opcje edycji komentarza, jeśli teraz zniknęła to mogliby przywrócić
W starym było tak jak jest teraz :p
Teraz jest już cały nowy wykop, trochę inny no i niepotrzebnie to zabrali :(