Wpis z mikrobloga

@yacolek: Popieram xD

A tak BTW to pewnie będzie tu sto plusów, więc większa szansa że ktoś zobaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykop, @a__s, @m__b i wszyscy święci - naprawcie edycję komentarzy we wpisach na Mirko. Obecnie, po ''modernizacji'' nie da się edytować, po tym jak ktoś odpowie niżej - a to się przydawało jak trzeba było dostawić kropkę, poprawić literówkę
  • Odpowiedz
@teenis: @MarianoaItaliano: da się chyba edytować tylko swój główny wpis, a komentarzy już nie, jak pojawi się odpowiedź niżej. Może jakieś zabezpieczenie przed manipulacja treści, ale w sumie to dlaczego autor może nadal edytować wpis, jak już są odpowiedzi...
  • Odpowiedz
@yacolek: K---a, przecież doskonale wiem co się dało a co nie. Nie jestem tu od wczoraj.

Edycja zarówno wpisu i komentarzy na Mirkoblogu powinna mieć widełki kilku minut. Tak żeby się dało coś poprawić po zapostowaniu, bo nieraz ktoś może coś źle zrozumieć, tak samo tobie się coś może przypomnieć.
A co do maniplulacji... wielce mi manipulujące jak ktoś kogoś zawoła dodatkowo, dostawi słowo albo poprawi sobie kropkę czy przecinek.
  • Odpowiedz
@kicioch: wlasnie wprowadzili to w troche dziwny sposób. Na stronie tagu widac kto jest jego autorem, nadal wszyscy moga pisać - a w opcjach obserwowania 'tagów autorskich' zaznaczasz czy w powiadomieniach chcesz widziec wszystko, czy tylko wpisy autora. Ot taki filtr antyspamowy. W sumie spoko, ale też myslalem, ze zablokuje to totalnie pisanie innym

http://www.wykop.pl/wpis/20300191/za-nami-dluga-noc-jak-juz-wiecie-z-naszego-wczesni/ tu opisane
  • Odpowiedz
@yacolek: aaa ok, dzięki za objaśnienie. W sumie dobrze z tego wybrnęli bo nie będzie jęków że ograniczają wolność słowa i jęków że spamują tagami :)
  • Odpowiedz
naprawcie edycję komentarzy we wpisach na Mirko. Obecnie, po ''modernizacji'' nie da się edytować, po tym jak ktoś odpowie niżej - a to się przydawało jak trzeba było dostawić kropkę, poprawić literówkę czy coś.

@MarianoaItaliano: tak było przed wprowadzeniem nowego wykopu. nowy maciej wprowadził opcje edycji komentarza, jeśli teraz zniknęła to mogliby przywrócić
  • Odpowiedz