Mirki jakich używacie antywirusów na Windowsie? co polecacie, mialem nod32 z witaminą, ale teraz nie ma nigdzie dzialającej wersji... #antywirus #serwispc #komputery #informatyka
@Toniezarzutka: @OSH1980: @mroz3: @rudyrycerz: to teraz już całkowity mętlik, na innym forum polecili mi dokłądnie te same programy, myslalem że może tutaj bedzie jednoznaczna opinia :)
@kfffasny: Jak chcesz, aby był dobry 360 Total Security to włączasz silnik BitDefendera i Aviry (360 Total Security ma 4 silni skanujące 360 Cloud Engine, QVMII, BitDefendera i Avira). Plus jest taki, że jest bardzo lekki. Jeśli chodzi o minusy to można się przyczepić, że jest chiński i nie ma spolszczenia. Jak chcesz płatny to bierz Bitdefender Internet Security. Jego minus to jego waga.
@kfffasny: Jak masz Windows 10 to nie instaluj żadnego. Spokój, brak zamulania, brak reklam, defender wyłapuje wirusy zanim jeszcze je wypakuję z zipa.
@kfffasny: w zasadzie to na Windows 10 wystarczy Ci wbudowany Defender, prewencja przed 0-day i exploitami w postaci EMET i MBAM do regularnego skanowania.
Właśnie się rozstałem po 5 latach związku. Czuję się #!$%@?, ale myślę, że tak będzie lepiej. Kiedyś zbiorę siły i może napiszę coś więcej na ten temat. #zwiazki
@kfffasny: defendera xD
Komentarz usunięty przez autora
Plus jest taki, że jest bardzo lekki. Jeśli chodzi o minusy to można się przyczepić, że jest chiński i nie ma spolszczenia.
Jak chcesz płatny to bierz Bitdefender Internet Security. Jego minus to jego waga.