Wpis z mikrobloga

Jedno mnie zastanawia...

Skoro wykopki nie chciały AMA z Masą, to skąd się wzięło pierdyliard wykopów przy tym znalezisku?
Białek założył multikonta, czy może Masa?

#ama #afera
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CreativePL: ja też. Ale na przykład Jon Roberts jak dla mnie jest, czy też raczej był, zwykłym, nudnym brutalem (tak, czytałem "kokainowych kowbojów"). Ciekawi mnie ndranghetta, a zwłaszcza, jak to się stało, że mafia działa wszędzie na świecie, niezależnie od kultur i ośrodków władzy. Porozmawiałbym też z Jeffem Dahmerem. Fascynuje mnie zło, chociaż seryjni mordercy to zupełnie co innego niż gangsterzy. Ale, na Boga, ci ludzie mi nie imponują! To
  • Odpowiedz
@Slonx: teraz wymyślasz skróty myślowe i ad personam kiedy wytknąłem ci takie banały. Nie ma sensu z tobą pisać skoro tak kasujesz moje wpisy by twoje wyglądały na przegadanie mnie. Ja napisałem prawdę, a jak ty ją przyjmiesz to twoja sprawa. Możesz ją dalej ignorować i dalej żyć w ignorancji - wolność przede wszystkim.
  • Odpowiedz
  • 1
@Siotson Przede wszystkim, dawno temu wrzuciłem cię na czarną ze względu na poziom przez ciebie prezentowany. Nie pojmuję, dlaczego masz możliwość pisać w moich wpisach, skoro nie zaznaczyłem takiej możliwości w ustawieniach.
Kasuję twoje komentarze, bo jeszcze nie upadłem na głowę, żeby dać się swobodnie obrażać w swoim wpisie.
Nie potrafisz dyskutować bez nędznej erystyki to wypad.

I zdanie podtrzymuję, przyczepiłeś się skrótu myślowego, bo zamiast "administracja portalu wykop.pl" użyłem stwierdzenia
  • Odpowiedz