Aktywne Wpisy
Kapitalista777 +282
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
DROBNY_PIJACZEK +21
Cz tylko moim zdaniem Prusy zostały #!$%@?? Chyba nie ma sensu ich formowac ;-;
btw czy komuś na najnowszym paczu udało się wbic unie z Węgrami Austrią?
Jakim innym państwem wykręcisz 147.5% dyscypliny? Które państwo pokona w wojnie koalicyjnej Francję, Burgundię z Anglią, niedobitki HRE + Rosję i Ottomanów... z 0 WE i wciąż solidnym MP. Nie grzesz pan...
Monarchia pruska czy jak ten twór się nazywa +10% dyscy ale tylko na 100% militaryzacji.
Wcale nie tak potężne jak wygląda, chociaż jeszcze nie sprawdziłem jak to spisuje się w praktyce.
Na cięższą wojnę podbijasz militaryzacje bo twoi władcy mają MINIMUM 3 w pkt militarnych więc pkt zawsze masz.
Do tego przypominam że w 1510 nie będziemy mieli monarchii absolutnej. A pruską już tak.
Bądź posiadanie Pruskich space marines z boskim generałem więc moment kiedy koalicja jest jedyną siłą która może ci jakoś zagrozić ( ͡º ͜ʖ͡º)
U mnie AI dostalo unię z Węgrami tuż po poczatku gry.