Aktywne Wpisy
revoolution +7
ech beka z tych wszystkich przegrywów że zamiast wziąć się za siebie w realnym świecie to płaczą na wirtualnym portalu w wirtualnym świecie
to chyba styl życia
#przegryw
to chyba styl życia
#przegryw
Szyszkalogin +3
#przegryw baba w kołchozie mi ściągla spodnie
Jakieś rady? Pomysły na organizację czasu i schronienia gdy non-stop pada i wieje? A może jest ktoś jeszcze ze #szwecja kto tam się zajmuje takimi rzeczami?
Możecie też polecić jakiś #namiot i #spiwor na zimę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niestety, ale jeszcze nie. Tj. wiele razy, ale dawno temu i bardziej na zasadzie biwakowania niż bushcraftu czy survivalu. A teraz, w Szwecji, od trzech tygodni jeżdżę w weekend na jeden dzień do lasu. Pojutrze będzie 4 raz. Problem jednak był tu ostatnio z pogodą - codzienny deszcz i wiatr.
Liczę, że przy następnej wizycie w Polsce kupię dobry namiot i
Bardzo możliwe że jutro będę zmuszony do biwakowania w pustostanach, myślę że karimata i śpiwór wystarczą mi do przeżycia. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja planowałem w takich miejscach przenocować dla rozrywki/przygody. W Polsce bawiłem się w urban exploration i zawsze marzyło mi się pojechać do kilku ciekawych miejsc nieco dalej od stolicy i tam przenocować. Tym bardziej, że moja dziewczyna też lubi takie rzeczy. Oczywiście, nigdy tego nie zrobiłem.
Dzięki i wzajemnie!