Aktywne Wpisy
Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości
Itslilianka +1
Omijajcie Rondo Rataje.
http://epoznan.pl/news-news-71128-Problemy_na_rondzie_Rataje_ogromne_korki
#poznan
Podobno nadzór ruchu tam jest i próbuje poprawić sytuację.
@Akuku69: ja bym też dawał najwyższy możliwy mandat za blokowanie skrzyżowania wszystkim po kolei, którzy popełnią to wykroczenie.
Komentarz usunięty przez autora
wjechanie na skrzyżowanie bez możliwości jego opuszczenia
Niestety policja by musiała stać na skrzyżowaniach przez pare godzin i trzaskać mandaty, a zaraz by się zrobił burdel, ze uzupełniają budżet miasta, i że nękanie, i że nie mają nic lepszego do roboty i w ogóle :D
No i nie na każdym skrzyżowaniu można zatrzymać delikwenta by nie robić większego korku.
Pogoda słaba, to wszyscy autami, dodatkowo centrum otwarte, to większy ruch, no i to jest wylotówka z poznania
tak czy inaczej- bardzo chciałbym, żeby ktośto zaczął karać, bo na większości dużych skrzyżowań kończy się to tym, że w końcu nikt nie może przejechać, bo zablokowana każda strona autami stojącymi po środku i autami próbującymi się miedzy nimi przedrzeć :|
@Akuku69: serio, nie miałbym nic przeciwko temu, bo podstawa prawna i społeczne uzasadnienie jest. Po kilku takich akcjach na większych i częściej blokowanych skrzyżowaniach kierowcy by się nauczyli.
Komentarz usunięty przez moderatora