Aktywne Wpisy
noipmezc +49
w tym watku piszemy co powinno być zakazane A NIE JEST
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
Macie jakieś rady jak się rozluźnic , mam wiecznie mega spięte mięśnie już mnie to męczy bo praktycznie nigdy nie mogę wejść w stan odprężenia tylko wszystko mam napiete ehhh
Siema Mirki, jako że niedługo kończę studia i czas wyjść z mojej piwnicy mam do was pytanie od nośnie tego w co się ubrać. Dotychczas zazwyczaj chodziłem w różnych bluzach, jeansach do tego "adidaski". Jako że mamy całkiem duży brzuch(93kg przy 180cm wzrostu), zazwyczaj lubię chodzić w luźniej koszulce i bluzie. Nigdy jakoś nie przejmowałem się modą. Jednak jako, że niedługo będę musiał zacząć szukać pracy jako #programista15k czas coś z tym zrobić, dlatego proszę was o pomoc w doborze ubioru. Chciałem sobie kupić jakiś fajny sweter, bardzo spodobały mi się taki sweter(siwy,granatowy i czarny są niczego sobie):
http://allegro.pl/hugo-boss-black-rozmiar-xl-welna-wyprzedaz-i6564962826.html#imglayer
Jednak nie wiem, czy przez mój nie mały brzuch nie będę w nim źle wyglądał. Nie wiem też co się nosi teraz do takich swetrów. Jakiś t-shirt? czy może koszula? Koszule dotychczas ubierałem wyłącznie białą do garnituru, więc też nie wiem jaka koszula pasuje do swetra i jest wygodna. Jakie spodnie nosi się do takiego swetra, oraz buty, które nadały by się do chodzenia na co dzień do pracy?
Ogólnie tak jak pisałem z modą jestem na bakier, więc jestem całkowicie otwarty na propozycje. Sweter, który podałem nie jest pozycją obowiązkową, nie wiem jak będzie prezentował się na mnie z nie małym brzuchem. Jedyne co wiem, że chciałbym ubrać to sweter, który byłby wygodny, w miarę cienki w kolorach siwym, czarnym lub granatowym, bez jakieś wzorków podobny do tego który pokazałem. Reszta(buty, spodnie, koszula/t-shirt) chwiałbym by po prostu pasowała do tego i ładnie się prezentowała, jako że całkowicie nie znam się na modzie, nie wiem co teraz się nosi liczę na waszą pomoc.
#ubierajsiezwykopem #modameska
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: CO XD
Jak chcesz zostać programistą, to w sumie niczego nie zmieniaj w swoim ubiorze. Im bardziej będziesz wyglądał jak menel, tym lepiej :D
A tak poważnie...Jak chcesz zmienić styl ubierania, to musisz określić jak konkretnie chcesz wyglądać. Jeżeli podoba ci się ten sweter, to jest to świetny wybór. To tzw "v neck" do którego idealnie pasuje koszula. A do koszuli idealnie pasują proste jeansy lub chinosy. A do obu tych rzeczy
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Spodnie: przede wszystkim chino. Do v necka pasuje biała koszula. Najlepiej jakiś button down z bawełny oksford, ale nie tylko.
Tak na dobrą sprawę to powinieneś poszukać trochę poradników jak wymienić garderobę i jak stworzyć swoje zestawy od zera.
ja pracuje w banku, w IT I caly rok chodze w krotkich spodenkach, tshircie
no I na boso...