Wpis z mikrobloga

@Grzesiek4 czyli i tak minus paliwo to zostaje 10 zł/ godzinę własnym autem i nie licząc teoretycznego zusu. Sam jestem wrocławską zlotowa, jeżdżę w korporacji i rozważam kursowanie sam dla siebie lykajac kursy od itaxi i uber, ale widzę że to chyba nienajlepszy pomysł. Ja w piątki robię zazwyczaj 500 przy ok 250 km, w soboty 500-600 jak się dobrze pouklada. Oczywiście mówię o obrocie, od tego trzeba paliwko odliczyć
@tobiasz22 ile miesięcznie, to zależy od tego ile pracuję. Ja pracuję głównie w weekendy, w tygodniu wyjeżdżam na 4/5 godzin. Ale jak miałem okresy, że pracowałem po 10 godzin 5 dni w tygodniu, to ok 5 tys po uwzględnieniu wszystkich kosztów. Oczywiście auto na własność, obecnie mam dwa auta, na drugie zatrudniam kierowcę. W najbliższym czasie planuje wstawić jeszcze dwa auta, ale tym razem nowe i posadzić po dwóch kierowców. Wtedy będę
@tobiasz22 ciężko jest o uczciwych i odpowiedzialnych kierowców. Mój obecny kierowca na drugim aucie to chłopak poznany na mirko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Jest mega uczciwy, mam do niego pełne zaufanie, a to daje ogromny komfort obustronnie.