Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1753
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Obiboq +35
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Właściciel serwisu Bitcurex, spółka Digital Future Sp. z o.o. Sp. K. zawarła z inwestorem
porozumienie dotyczące dokapitalizowana i ponownego uruchomienia serwisu.
Uruchomienie serwisu będzie możliwe po zmianie infrastruktury sieciowej oraz aktualizacji oprogramowania i audycie bezpieczeństwa
Informujemy, iż ponowne uruchomienie serwisu planowane jest w terminie do 30.11.2016
Zgodnie z regulaminem wszyscy użytkownicy, zachowują możliwość wycofywania zgromadzonych środków
W dniu 26.10.2016 zostanie udostępniony do pobrania na stronie serwisu www.bitcurex.com wzór formularza
Wszelkie zapytania:
kontakt@digital-future.it
#obiecujo #bitcoin #bitcurex
bo jak środki poszły się walić to najprawdopodobniej nie do odzyskania - oni działają jako sp. z o.o. komandytowa.