Aktywne Wpisy

kozinsky +294
Co myślicie jakby reaktywowali starego kaszlaka? #fiat #samochody #motoryzacja #ciekawostki #polska #auto

matkag +8
Mirki, załóżmy dziewczyna wychodzi z inicjatywą i luźno proponuje pierwsze spotkanie - np wyjście na herbatę lub piwo. Zdania ekspertów są podzielone, bo część mówi, że warto zaryzykować i brać sprawy w swoje ręce, to żadna ujma dla kobiety, ale drugi rabin powie, że broń boże, żeby dziewczyna pierwsza proponowała spotkanie, wyjdzie na zdesperowaną. Jak postrzegacie kobiety, które pierwsze wychodzą z inicjatywą? *wiem, że niezbyt wiele kobiet to robi, ale jednak zdarza

1. pierwszy przejazd opisałem tu - to jak do tej pory najlepszy przejazd uberem.
2. przejazd drugi - stawka 1.0, przyjeżdża młody chłopak w Peugocie 208 Sedan. To nie jest jego samochód, pracuje dla firmy która jest właścicielem auta - go zatrudniają na czarno - rozliczają się z nim z wyjeżdżonych godzin!!
3. przejazd trzeci - kobieta lat 60 w aucie swojego syna. Ona musi spłacić syna więc jeździ za niego. Omija zjazd, nadrabiamy 3km.
4. przejazd 4ty. Gościu 1.60cm, moja żona myśli, ze to kobieta. Samochód nie jest jego, jeździ dla firmy która jest właścicielem auta. Facet ma prawko chyba od 2 lat, ale aktywnie jeździ dwa dni. Żona wsiada, ja zapinam małego w foteliku (własnym) a on rusza - ja biegnę za autem, dziecko prawie wypada (sic!). Potem 2 razy myli drogę, jedzie 40-50km na h. Generalnie czuje się niepewnie i bardzo słabo jeździ.
Może i jest tanio ale Ci ludzie albo mają jakieś problemy, albo pracują dla korpo taksówkarskiej.
W 2/4 przypadków - Zdolności topografii okolicy nie ma w ogóle (osoby 2 i 3 były z innego miasta), słabe umiejętności prowadzenia samochodu - szarpanie, niepewność, mylenie trasy)
Kurtyna - ten biznes zawinie się z polski w ciągu roku-dwóch.
Zazwyczaj nie wnosisz nic do dyskusji, przeczytałem te Twoje jednozdaniowe wypociny. Nie ma grama racjonalnego posta poza wklejaniem mema albo agitacją Twojego kodu, który nabija Ci zniżki. Złotowy to zło tego świata a Ty z nim próbujesz walczyć niczym Macierewicz z ruskimi.
Albo komentujesz z sensem albo w ogóle
Miałeś pecha..
Btw jeździłem też z mytaxi tego super mytaxi od MERCEDESA i na 10 kursów 4 razy było #!$%@?
Uber vs mytaxi 2:1
Uber studenty bez licencji
Mytaxi Mercedes z licencją i kursami
Jedna dalem 2x w życiu za chamskie odżywki małoletnich panienek
@marman1983: Uspokój się człowieku z tą cebulą. Masz jakieś kompleksy? W ciągu tygodnia 3 razy komuś pisałeś, że cebula, bo korzysta taniej z ubera dzięki promocji. Opanuj się.
Komentarz usunięty przez moderatora