Wpis z mikrobloga

Nigdy nie korzystałem z tych allegro inpost, więc postanowiłem wypróbować. W moim miejscu zamieszkania jest tylko 1 punkt POK - widoczny na stronie inpost.pl. wystawiłem na sprzedaż telefon C3530 dałem niską cenę, ze po kilku h juz został kupiony, bo nie sprawdziłem po ile chodzą. Teraz mam problem bo koleś wybrał opcje dostawy allegro inpost za 3,95 a podczas tworzenia etykiety tego punktu tam nie ma! Nie idzie go wybrać! Telefon sprzedałem za 40zł w stanie bdb i teraz nie wiem co robić - czy prosić go o dopłatę do przesyłki?
#allegro
Rafusss - Nigdy nie korzystałem z tych allegro inpost, więc postanowiłem wypróbować. ...

źródło: comment_31vXWOPMHGyqEc2rB0zAEze2Tu4naKPd.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MichalQ20: próbowałem wszystkiego i nie wyszukuje. widocznie zlikwidowali ten punkt POK. czuej sie wprowadzony w blad, bo na inpost.pl caly czas on widnieje na mapce. Nie chce dokladac do interesu skoro nie zawiniłem..
  • Odpowiedz
@Tutanchanon: nie ma takiej opcji. wszystko robiłem zgodnie z instrukcją, najpierw na mapce sprawdziłem czy jest POK, potem wystawilem przedmiot, a przy probie stworzenia etykiety zonk j/w.
  • Odpowiedz
@MichalQ20: to nie ma znaczenia, wystarcza pierwsze litery/cyfry by zaczęło wyszukiwać. to nie fair i wprowadzili mnie w blad, na mapwce widnieje ten POK, ale nie mozna z niego skorzystac...i teraz ja mam do tego sie jescze dokladac, tlumaczyc i wysylac inaczej niz kupujacy sobie zazyczyl w umowie?? :./
#paczkomaty #inpost
  • Odpowiedz
@Rafusss: Ja też tego POKu nie mogę wybrać. Jeżeli chcesz, to wybierz inny POK i wydrukuj etykietę i następnie udaj się do tego POKu, może się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja akurat nigdy nie miałem problemu z nadaniem listu w innym punkcie InPostu.
  • Odpowiedz