@boa_dupczyciel: 100k do 31 u mnie. Po 30 przy każdym powinny być jakieś fajne bonusy jak zbierasz miliard expa na level ( ͡°ʖ̯͡°)
Przyjadę do Ciebie i mi pokażesz gdzie te wszystkie gymy masz. Dzisiaj parę godzin jechałem przez Polskę, widziałem po drodze pewnie z kilkaset gymów i biorąc pod uwagę 7+levelowe to 65% było niebieskich, a 35% czerwonych. Żółte były dwa, k---a mać,
@boa_dupczyciel jak tak obserwuje co piszesz w tagu, albo @kepasaparadox, o @Rabusek oczywiście nie wspominam bo wiadomo że każdy go tu nienawidzi (( ͡°͜ʖ͡°)) to mi się płakać chce. (23 lvl, najsilniejszy poks to 1900, zero snorlaxa, tylko chyba trzy jajka 10 km do tej pory miałam, z czego dwa to byly aeorodaktyle, nigdy nie widziałam poksa na dziko silniejszego niz 800
@boa_dupczyciel: nope, PSVR wleciał na warsztat, a ostatnio zbytnio czasu nie miałem - trochę się robię w jednego z tych "Ktoś w to jeszcze gra?!"
Ale z lepszych i pozytywniejszych rzeczy, moja ekipa Gdańska dalej liczy dokładnie tyle samo osób ile dwa tygodnie temu, nikt nie przestał grac, pomimo tego że padły mapy, więc w razie co będę mógł wrocić w kazdej chwili ( ͡°͜ʖ͡°
@boa_dupczyciel: Trochę mam tak samo, ale trochę też inaczej. Teraz moim celem samym w sobie nie jest wbijanie levelu (wbijam go przy okazji), tylko właśnie takie momenty jak wczoraj, gdy w końcu udało mi się wykluć idealnego Snorlaxa i go podkoksić. Pokedexa jeszcze nie mam uzupełnionego, 137 Pokemonów złapanych, 140 widzianych (niestety także Tauros), więc mam jeszcze co robić. Poza tym teraz frajdę sprawia mi podbijanie prestiżu Gymów, wrzucanie swoich mocnych Poków i patrzenie, jak nagle jest on na pierwszym miejscu w 9-10 stopniowym Gymie. Gram sobie spokojnie, głównie z autobusu/samochodu/tramwaju/domu (bo zimno), bez spiny że muszę chodzić co drugi dzień na lury, mam już całkiem fajną gromadkę Poksów, mogę nimi powalczyć i przyjemność sprawia mi patrzenie jak rośnie im CP i stają się coraz
Poza tym teraz frajdę sprawia mi podbijanie prestiżu Gymów, wrzucanie swoich mocnych Poków i patrzenie, jak nagle jest on na pierwszym miejscu w 9-10 stopniowym Gymie
@kepasaparadox: o to to :D ja głównie cały proch mam ostatnio z gymów i wyklutych jajek ale nie mam na co wydać póki co (uzbierałem 250k)
@boa_dupczyciel: Ja uzbierałem 170k, ale po wczorajszym szale ulepszania, zostało mi 50k ( ͡°͜ʖ͡°) Szybko się odbiję, bo brakuje cukierków do stałego powerupowania, a dustu przybywa jednak szybciej.
szczerze - czuje średnio człowiek.. co dalej... zysk z levelowania k---a żaden... brak profitów
ehh...
źródło: comment_9RXIULYMbmtBqOlixJ6yjBQ788uxqhJT.jpg
Pobierzźródło: comment_vHcnP7iPAz0QOcNBzDpRkjghDRfjK0FF.jpg
PobierzPrzyjadę do Ciebie i mi pokażesz gdzie te wszystkie gymy masz. Dzisiaj parę godzin jechałem przez Polskę, widziałem po drodze pewnie z kilkaset gymów i biorąc pod uwagę 7+levelowe to 65% było niebieskich, a 35% czerwonych. Żółte były dwa, k---a mać,
(23 lvl, najsilniejszy poks to 1900, zero snorlaxa, tylko chyba trzy jajka 10 km do tej pory miałam, z czego dwa to byly aeorodaktyle, nigdy nie widziałam poksa na dziko silniejszego niz 800
Ale z lepszych i pozytywniejszych rzeczy, moja ekipa Gdańska dalej liczy dokładnie tyle samo osób ile dwa tygodnie temu, nikt nie przestał grac, pomimo tego że padły mapy, więc w razie co będę mógł wrocić w kazdej chwili ( ͡° ͜ʖ ͡°
Teraz moim celem samym w sobie nie jest wbijanie levelu (wbijam go przy okazji), tylko właśnie takie momenty jak wczoraj, gdy w końcu udało mi się wykluć idealnego Snorlaxa i go podkoksić.
Pokedexa jeszcze nie mam uzupełnionego, 137 Pokemonów złapanych, 140 widzianych (niestety także Tauros), więc mam jeszcze co robić.
Poza tym teraz frajdę sprawia mi podbijanie prestiżu Gymów, wrzucanie swoich mocnych Poków i patrzenie, jak nagle jest on na pierwszym miejscu w 9-10 stopniowym Gymie.
Gram sobie spokojnie, głównie z autobusu/samochodu/tramwaju/domu (bo zimno), bez spiny że muszę chodzić co drugi dzień na lury, mam już całkiem fajną gromadkę Poksów, mogę nimi powalczyć i przyjemność sprawia mi patrzenie jak rośnie im CP i stają się coraz
@kepasaparadox: o to to :D ja głównie cały proch mam ostatnio z gymów i wyklutych jajek ale nie mam na co wydać póki co (uzbierałem 250k)
Szybko się odbiję, bo brakuje cukierków do stałego powerupowania, a dustu przybywa jednak szybciej.
Tak wczoraj wyglądało moje wydawanie dustu.
źródło: comment_hnRgyVYa5PqJloDmCh59qUxmXszNAP0q.jpg
Pobierz@trenerpoksow
@kepasaparadox
Oj no przecie zartowalam z tym hejtem no ( ͡° ʖ̯ ͡°)