Wpis z mikrobloga

Jak z poziomu przegrywu, będąc niskim, średnim z wyglądu i bez dobrej gadki, stać się wygrywem (zaruchać i mieć ogólnie powodzenie u kobiet)
Tylko proszę bez odpowiedzi typu: Wyjdź do ludzi! Zmień się!

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #tfwnogf
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@budaa: dobrze znasz odpowiedź, ale to że jest prosta nie znaczy że łatwo ją zrealizować. Ucz się, szukaj dobrej pracy, ćwicz żeby dobrze wyglądać (nie znaczy żeby być koksem), dobrą gadkę można sobie wyrobić, postaraj się ubierać elegancko, bywać w ciekawym towarzystwie i robić ciekawe rzeczy.
  • Odpowiedz
@tomaszk-poz: ubieram się normalnie, kuca nie mam, wyraz twarzy mam neutralny. Pewny siebie nie jestem bo nie mam dobrej gadki wiec nie tedy droga do wyjścia z s----------a
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: z kury orła nie zrobisz. Staram się i c--j. Jak się odważę to albo olewają albo mają ze mnie bekę bo hehe anon spierdox zagadał do mnie hehe co on sobie myślał ehheheh. Na studiach i w pracy jestem przez właśnie takie staranie się wyśmiewany.
  • Odpowiedz
@budaa: przegrywem nie jestes dlatego, ze nie masz dziewczyny czy ruchasz dziewczyny w klubie, tylko dlatego, ze sie nim czujesz. Przegryw siedzi w glowie. U mnie to nawet nie byl przegryw ale jakas alter-rzeczywistosc w ktorej zylem, i przebudzenie to byl k---a szok jak w Gothicu Yberion jak sie zorientowal kim jest Sniacy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ktos kto rucha dziewczyny w klubie nie czuje sie
  • Odpowiedz
@budaa: Ubieraj się dobrze i elegancko a nie normalnie, fryzurę miej pasującą do twarzy, wyraz twarzy masz mieć pewny, męski, ale bez nadęcia, a nie żaden neutralny.
Gadka wyniknie z sytuacji. Chyba nie odpowiadasz w stylu "tak, nie, booo, no co ty, "?
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: nie chodzi o to jak się ktoś czuje. Chodzi o stan faktyczny. Ruchanie za kasę czy w klubie jakieś dziwki to przegryw w h-j. Wygrywem jest osoba która ma normalne kontakty z kobietami i koleżanki z którymi seksi lub ma wiele normalnych dziewczyn.
  • Odpowiedz