Wpis z mikrobloga

X-kom to chyba cyrk a nie sklep... Kupiłem u nich laptopa w zeszły poniedziałek wszystko pięknie na następny dzień myślałem że wyślą ale dostaję maila, że laptopa tak na prawdę nie mają ( to po jaka cholerę jest wystawione jego 15 sztuk na alledrogo? ) i dostawa ma być 13 i od razu wysyłają :) ok czekam... dzisiaj jest 17 i laptop dalej nie jest wysłany wszędzie się tłumaczą awarią/zmianą systemu zamówień od grubo ponad tygodnia ^^ Ogromny sklep zmienia system nie przetestowany. Nie wydaje mnie się (,) Następnym razem się poważnie zastanowię jak coś u nich będę zamawiał... I wy mirki uczyńcie podobnie tym razem poczekam ale nie po to kupuję lapsa kurcze kurierem żeby czekać na niego 10 dni... #laptopy #komputery #pustulkowelaptopy @x-kom:
  • 8
@rafkit: Faktycznie mają jakieś problemy z systemem, bo podobno zamowienia teraz im organizują roboty/maszyny jak zwał tak zwał. I Ostro im to nie działa na razie. Pracuje niedaleko x-komu i czasem wpadają tu ziomeczki od nich i narzekają na ten nowy system.
@Gillod: znając życie jak zawsze ktoś chciał na czymś zaoszczędzić...
@sphinxxx: chcę laptopa bo różowy mi głowę urwie inaczej to sprawa życia i śmierci ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie ma na czym oglądać tureckiej telenoweli a to dla nich ważne
@rafkit: Pewnie tak, pozostaje Ci czekać, x-kom to ogólnie porządny sklep (miałem problemy z lenovo i ze strony lenovo naczekałem się jakieś 2 miesiące, a jak już przeszło do x-komu to tam zamkneła się sprawa w kilka dni). Ogarną bunt maszyn i jakoś im to ruszy ;p
@rafkit: przepraszamy za opóźnienia. Rzeczywiście przyczyną jest zmiana systemu sprzedaży, który był oczywiście sprawdzany przed wdrożeniem. Niestety napotkaliśmy kilka problemów (takich jak choćby awaria prądu w Częstochowie), przez co od dwóch tygodni część zamówień jest opóźnionych. Rozumiemy Twoje zdenerwowanie, ponieważ laptop powinien być u Ciebie już od tygodnia. Pracujemy intensywnie nad wyeliminowaniem usterek. prosimy więc o wyrozumiałość. Podaj nam swój numer zamówienia sprawdzimy jego aktualny status