Aktywne Wpisy
erebeuzet +160
różowa uparla sie, ze wyśle młodszą córkę do komunii.
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
marian-stefan +155
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Później dostał gorączki 39.5, szybko dałam mu leki, potem dostał lekkich drgawek, oczy miał zaszklone i uciekały mu, same się przymykały, więc szybko zabrałam się za robienie okładów.
Do 1-2 czuł się już w miarę okej, ale w życiu nie widziałam go w takim stanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dziś poszedł do lekarza, lekarka stwierdziła, że gorączka od początków anginy, a reszta to przemęczenie.
Pytam go do kiedy L4, a on mówi, że do poniedziałku, bo tak poprosił. Rozmawiałam z nim, żeby dał sobie tydzień, wydobrzał, ale nie, nie umiem mu przemówić do rozsądku, bo "on chce dostać normalną wypłatę". Tłumaczę mu, że dostałam podwyżkę, damy radę bez problemu i jeszcze odłożymy coś na oszczędnościowe, ale nie skutkuje.
Niczego nie oczekuję w sumie, chciałam się tylko wyżalić, bo się o niego martwię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczeniezdupy #zwiazki #zalesie
Skończysz jako młoda wdowa jak nie pomyśli
@wysuszony: @emil46: po prostu praca fizyczna, minusowe temperatury, dużo noszenia. Ma tam umowę, więc pracy nie zmienia, póki nie dadzą jakiegoś sygnału z wojska do którego składał papiery.
@ameliniowyguzik: będę go namawiała na badania krwi dzisiaj wieczorem.
Ja sie staram z tym walczyć, tez mnie różowy temperuje, ale niestety potrzeby sa duże a jak chcesz zarobić to musisz ciezko pracować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Lim3:
Do wojska a o zdrowie nie dba(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Życz mu powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niedawno u nas w rodzinie tez sie przetoczyla angina. Przy mamie pol nocy czuwalam bo wlasnie 39.5 i odlot. Wiec chlodne oklady w pachwiny i na kark.
Wytlumacz niebieskiemu ze jak bedzie lazil z angina to moze sie za miesiac w ogole nie nadawac do roboty bo mu serducho nawali albo inne
weź go #!$%@? porządnie
@Mr_Przemyslaw: też się staram temperować.
@Naciass: on właśnie od anginy to osłabienie pewnie, bo nie zauważył nic wcześniej, wczoraj go rano bolało gardło, ale poszedł do pracy i wrócił właśnie w takim stanie. Dziś już o wiele lepiej się czuje i wygląda, prócz bólu gardła i gorączki. Właśnie zamierzam z nim wieczorem pogadać, na spokojnie, jak się
Jak go gardlo rozboli przy drugim rzucie to moze sam odpusci
A mój niebieski też miał zapalenie mięśnia sercowego od zlekceważonego zapalenia zatok i nie polecam. Gorączka taka że nie dało się koło niego siedzieć