Aktywne Wpisy
xXxPu55ySl4y3RXxX +420
Czy wasze dziewczyny też każą wam kończyć po seksie do sedesu?
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
EmDeCe +231
Mirki, jakie są opcje na wzięcie kredytu w PLN zarabiając w GBP i mieszkając na wyspach? Dobre zarobki, chęć zakupu mieszkania w PL
Pomyślal o frankowiczach, odpowiedź podsuwa się sama
Powiem Tobie, że tego to ja nie wiem. Musiałbyś się pójść zapytać do jakiegoś banku. Ale może być tak, że niektóre dają inne nie. Pewnie te banki co są w Polsce dadzą Tobie wymarzony kredyt.
Jeżeli będziesz wnioskował na podstawie dochodów w GBP to kredyt musi być w tej samej walucie.
Obecnie w tej walucie udziela:
1) Alior - spore szanse na otrzymanie ale średnio atrakcyjne oprocentowanie
2) Deutsche Bank - dobra oferta ale bardzo ciężki proces - musisz trafić na dobrą osobę w banku
3) PEKAO SA - dobra oferta ale często pracownicy nie ogarniają procesu.
Jak byś