Aktywne Wpisy
Tacho_ +22
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
atteint +67
1. Którą wersję PHP na hostingu wybrać: 5.6 czy 7.0?
2. Z jakich wtyczek korzystacie? Może coś ciekawego znajdę dla siebie.
Dzięki. :)
2. Dokładanie wtyczek dla dodawania wtyczek mija się z celem. Napisz co chcesz osiągnąć to ktoś pewnie coś poleci.
1. Nie jestem obeznany w temacie PHP, więc dodatkowe pytanie: dlaczego lepiej wybrać 5.6 niż 7.0?
2. Myślałem bardziej o optymalizacji. Na szybko wyguglałem następujące wtyczki: CloudFlare, WP Super Cache, WP DB Manager, Better WP Minify i Use Google Libraries.
2. Do cachowania nie mam faworyta, WP DB Manager niepotrzebny jak masz PHPMyAdmin na przykład czy Workbench. Use Google Libraries raczej zbędne i tak.
z wtyczek to sierotki, yoast, wpsmush