Aktywne Wpisy

dondon +439
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +20
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
źródło: koreanczyk
Pobierz

#epapierosy
zamykasz sie w 200 masz duza chmure spoko smak fabryczne grzałki i 300zł w kieszeni :D
@vobis_hama: Dostane to w e-dymie?
z tym Pico? To jedyny istick, który się do czegokolwiek nadaje, mam go "do pożyczania znajomym", jest ciągle używany od pół roki, nic złego się z nim nie dzieje a kosztuje nieco ponad połowę tego co evic vtwo mini.
z tym Pico? To jedyny istick, który się do czegokolwiek nadaje, mam go "do pożyczania znajomym", jest ciągle używany od pół roki, nic złego się z nim nie dzieje a kosztuje nieco ponad połowę tego co evic vtwo mini.
@EliotImperio: tia, tylko na nim prawie nie czuć smaku, chociaż chmury da się generować spore.
@Waspin: Na smaku tez mi bardzo zalezy, nienawidze bezsmakowej chmury bo chce sobie zastapic posmak peta jakims smacznym lq.
@paragrafik: Kurcze no ciekawa opcja, ale jak napisalem wyzej jestem mega leniwy i nie chce mi sie bawic w krecenie i ustawianie. Wiec chyba jednak zostane przy czyms co ma gotowy setup i tylko dokupuje do niego
w moim prywatnym rankingu Limitless + -> Supreme RDTA -> Griffin
25mm to
Kolega @paragrafik ma rację, Griffin jest naprawdę zajebisty. Skoro szukasz atomizerów z gotowymi grzałkami możesz przecież kupić sobie coś takiego https://e-dym.pl/pl/warsztat/1793-5pcs-geekvape-prebuilt-clapton-coil.html i wkręcić w bazę. Na fasttechu masz do wyboru pierdyliard gotowych grzałek z kanthalu albo ss.
Ja sam jadę na takich właśnie grzałkach a wickowanie jest wbrew pozorom banalnie proste. Niektórzy babrają się z ta watą godzinami, ale to już jacyś detaliści. Tank rzeczywiście się poci, ale jeśli