Aktywne Wpisy
abc3 +178
sferahost +38
Czołem Mireczki!
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
#motoryzacja #zepsutezawieszenia #zepsulem
@wycz: A potem; "panie! bo wypadki!"
Zabij
Jednak muszę tu dodać, że znam też znakomitych diagnostów, w pełni godnych zaufania. Ale ten był pajacem :P
Zawsze myślałem, że od tego jest stacja. Przeglądy okresowe oczywiście jako podstawa, ale też sprawdzanie w miarę potrzeby, ustawianie świateł itd. Co ma zrobić kierowca, jak mu wali w zawieszeniu pomiędzy przeglądami? ;)
Nie wiem, pogooglaj trochę, mi diagnosta mówił, że nie może brać pieniędzy za takie rzeczy :c
@didijo: Wiesz jak jest z mechanikami.
No nie wiem, ja bym w takie rzeczy nie wierzył. Niestety ludzie jeżdżą bez przeglądów (ten na stacjach diagnostycznych to czasami trochę kpina). Stuka? To niech stuka... I tak dalej.
@damian_co_dalej: Może i tak, ale nigdy nie miałem z tym problemu, więc mi to zwisa w sumie ;) Poza tym w miarę możliwości i tak sam wszystko sprawdzam.
@i-marszi: No ja tak robię, ale jednak 95% kierowców nie wie jak się do tego zabrać... i przecież wcale nie musi.
Ze skrzypieniem to tak jest :( Ciężko cokolwiek z tym zrobić i nie zawsze warto. Inaczej jak coś stuka, wtedy interwencja jest konieczna!
@wycz: Genialne podejście. Tylko, że to nie ty możesz mieć pewność a rodzina...
Za taki tekst powinni zakazywać wykonywania zawodu.