Aktywne Wpisy

Suchutkowy +12
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od

Mirabelki i Mirki mam gorącą prośbę o pomoc w wyborze zegarka dla mojego różowego. Fundusze mam skromne (600-700), urodziny za pasem a nie mogę wybrać ani podjąć decyzji.
Powinien być:
- wyprodukowany przez firmę która robi zegarki (żaden tam Esprit czy tommi h.)
- nie Swatch, Timex, Nixon.
- złoty (w sensie koloru nie materiału ;-) )
- bransoleta
- koperta okrągła
- sportowo-elegancki
- preferowana Festina lub Adriatica. Na certine ani roamer mnie nie stać :( Może coś japońskiego jak Seiko.
Przy okazji pytanie. Jak się zachowują te złote "pokrycia"? Wyciera się toto jakoś szybko.
Z góry dziękuję za rady i podpowiedzi.
http://www.zegarki-diament.pl/internalfiles/image/produkty/9685/680x680/Damski%20zegarek%20Lorus%20z%20kolekcji%20DW%20RH887BX9%20-a.JPG
Do stroju oficjalnego zakłada na pasku skórzanym, a jak trza bardziej na sportowo do szyba zamiana na nato
http://www.zegarki-diament.pl/internalfiles/image/produkty/9665/680x680/Damski%20zegarek%20Lorus%20z%20kolekcji%20DW%20RH889BX9-x.JPG
w zależności jak tam pod kolor dresu :P
Zegarek jakieś ~300zł, paski po około 15zł