Aktywne Wpisy
mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
cardenas +374
żydowska posłanka pisze wprost, że nie jest wierna narodowi polskiemu pomimo przysięgi jaką składała.
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
#emigracja #uk #anglia #londyn #irlandia #smieszne
Facebook
Nie rozumiejo :(
@blonde_calculator: Na wykopie to nagminne. Nie każdemu jest dane posiadać odpowiednią ilość szarych komórek :)
Tlumaczenie: Anglicy z sonie tylko znanych powodow uwazaja ze wszyscy Polacy sie ze soba znaja. Jest to tak samo nagminne jak idiotyczne pytanie "no i jak Ci sie podoba u nas w Anglii?" Ktore pada za kazdym #!$%@? razem podczas rozmowy z nowopoznanym Anglikiem.
#irlandia - identycznie
Drugie pytanie brzmi szczególnie idiotyczne po tym jak oświadczam, że mieszkam tu od 10 lat. ZA KARĘ? ;)
Same here.
Ja juz od wielu lat im mowie dla beki, ze strasznie tragicznie tu jest jak w sredniowieczu i ze gdyby nie pieniadze to bym wolal mieszkac gdzies w bardziej nowoczesnej czesci Europy. Ich miny zazwyczaj bezcenne bo strasznie zaburza to ich imperialne mokre sny.