Wpis z mikrobloga

#mafia3 #ps4 #gry

Ta gra jest nawet git. Trochę takie mgs+gta+mafia.
Świetny jest system świadków. Gdyby nie to 30 fps to była by wyższa ocena, ale jaj na razie to solidne 8/10
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PastaBHP: ale wydaje mi się że to też było w mafii 2 np... okradałeś stacje benzynowa, typ podchodzil do telefonu i dzownil, za moment patrol... fakt ze patrol sie pojawial chyba zawsze po jakims czasie ale to w sumie to samo
  • Odpowiedz
@PastaBHP: W tej grze nie chodzi nawet o bugi, tylko że wiele rzeczy jest po prostu źle zrobionych, niedopracowanych lub totalnie s-----------h. Np. model jazdy i zniszczeń pojazdów - pierwsze jest beznadziejne, drugie nie istnieje w ogóle. Ogólnie nie podoba mi się, że jest to gra opierająca się na systemie takim, jaki jest mocno widoczny w grach Ubisoftu, np. Far Cry, Watch Dogs. Przyjedź, zabij, znajdź, przesłuchaj... Ciągle to samo.
  • Odpowiedz
@suttree: Będę, bo jest to kontynuacja serii i bardzo mi się podobała. I jak teraz widać to ostatnia gra z serii, gdzie "jakość" misji, tj. ich różnorodność i narracje, można porównać do tych z GTA, czyli ze były zajebiste. A teraz poszli w gameplay w rodzaju Far Crya, Watch Dogs... Szkoda.
  • Odpowiedz