Aktywne Wpisy
CandyToy +964
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Van-der-Ledre +28
Jeden lotniskowiec, drugi lotniskowiec, dziesiątki okrętów, teraz mobilizowana jest jeszcze marynarka Grecji, Izrael wedle źródeł powoła łącznie mln żołnierzy. Połączcie kropki. Tu nie chodzi o Palestynę. Do pacyfikacji hamasu nie jest potrzebna taka potęga, nawet do uszczelnienia granic, też nie. Tam zajdzie coś większego, tylko my jeszcze o tym nie wiemy. Stawiam, że w bliżej nieokreślonym czasie w akcję włączą się inne państwa arabskie, Iran, Syria, Liban, Jordania itd. (Z naciskiem na
Star Trek: W nieznane (2016)
5/10
Ogólnie oglądało się to dobrze, dobry odmóżdżacz. Wroga flota zniszczona za pomocą rock'n'rolla, pomysł genialny jak wgranie wirusa w Dniu niepodległości. W ogóle gdyby przydzielono mnie do załogi Enterprisse'a, z miejsca poprosiłbym o przeniesienie. Co film to cała załoga ginie. I pomimo tego główni bohaterowie na końcu świętują, no sukces.
Tarzan: Legenda (2016)
5/10
Trailery bardzo zachęcały do obejrzenia filmu. Początek dobrze nastrajał, ale jak tylko pojawił się Samuel "Bad Mutherfucker" Jackson, wiedziałem że ten film nie jest poważny. Dobrze, że Margot Robbie zapewniała ładne widoki w tym filmie. Skarsgård ciągle robił durne miny. Jedyny jasny punkt to występ Waltza, którego lubię i szanuje od Bękartów Wojny.
#maratonfilmowy #filmnawieczor