Aktywne Wpisy
kolegaBob +443
Jestem mega zaskoczony jaki ten serial jest zajebisty. Takie polskie, szlacheckie The Office - cringeowe sytuacje, randomowe spojrzenia w kamere, nawiązania do współczesności (przewijanie kieszonkowego obrazka), polskiej popkultury, memów (Pan Paweł XD). Mam nadzieję na kolejny sezon xd #1670 #netflix #seriale
Metodzik +386
=====================[EPIC]===================
OCENA METACRITIC:
METASCORE: 80
USER SCORE: 8.6
Marvel: Strażnicy Galaktyki za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
AKTUALNE❗ do 5.01 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
Wołam
OCENA METACRITIC:
METASCORE: 80
USER SCORE: 8.6
Marvel: Strażnicy Galaktyki za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
AKTUALNE❗ do 5.01 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
Wołam
oj ale mi cisnienie skoczylo. jakby jakas Mirabelka z #lublin szukala pracy dorywczej to niech omija szerokim lukiem sklep z ubrankami dzieciecymi w Leclercu na Zana. Miła atmosfera panuje tylko jesli pracownik przynosi zyski. Serio. #!$%@? sie bo moj #rozowypasek ktory pracowal tam prawie dwa lata (pelny sklad zmienial sie co kilka miesiecy) i serio wiedziala bardzo dobrze co kiedy dzieje sie w firmie i miala prawie zawsze najwyzsze utargi na swojej zmianie, pomijajac to ze kiedy inne pracownice chorowaly albo wykazywaly jakakolwiek niedyspozycyjnosci ona stawala za nie na zmianie (czasem przyjezdzala w polowie pierwszej zmiany + zostawala na swojej) a sama chyba nigdy nie odwołała swojej zmiany - dzis zostala zwolniona ;/ szczerze mowiac nawet sie ciesze bo ta firma nie podobala mi sie od poczatku ale jak mozna byc takim falszywym i podlym czlowiekiem zeby z dnia na dzien zwolnic osobe ktora nigdy nie zawiodla, wdraża w prace cały personel ktory przychodzi od ok. 1,5 roku osiagala dobre wyniki i w #!$%@? pomagala poza swoimi obowiazkami.
a wiecie jaki jest #!$%@? powod? rozowy tydzien temu obronila magisterke i przestala byc studentem i wlascicielka tej powaznej firmy stwierdzila ze ich nie stac na oplacenie jej zusu. jeszcze JAKOŚ bym to zrozumial gdyby nie to, ze w sierpniu i we wrzesniu gadaly i sie ugadaly tak ze moze dalej pracowac na zleceniu z oplaconym zusem (bardzo wygodne swoja droga). moj rozowy sie na to zgodzil (szukajac czegos nowego w miedzyczasie oczywiscie) no ale dzis przyszla powazna pani przedsiebiorca - powtarzam PRZEDSIEBIORCA i stwierdzila ze ich nie stac na oplacenie ZUSu dla niej i moze sobie popracowac do konca tygodnia czyli jeszcze cale dwie zmiany. super postawa bulwo dla najbardziej lojalnego pracownika. pomijam juz fakt, ze czesc wyplaty sie dostaje na konto a czesc "do koperty". zastanawiam sie czy gdzies jej nie #!$%@? za to.
aaargh #!$%@? sie.
@onsok: no zdecydowanie #!$%@? swojego różowego, że zataja dochody przed fiskusem ^^
Komentarz usunięty przez autora
@RaV_Oyabun: przeciez moj rozowy tam nie pracuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)