Mireczki jakie buty na jesień polecacie tak do powiedzmy 200 zł? Najważniejsze kryterium to nieprzemakalność i walory użytkowe, potem wygląd ( ͡°͜ʖ͡°) #modameska #ubierajsiezwykopem #buty
@mnichdobrynawszystko: szukaj CATów, ale od razu mówię - 200 to mało, zapłać więcej, dostaniesz dobrą jakość. Zalezy też w jakiej pracy i na co bedą narażone?
W takich 5 lat już śmigam, kupiłem za 50zł w demobilu. Poszukaj widziałem też ten model z demobila właśnie w internetach, to będzie się mieścić w budżecie. Język szyty do samej góry, nieprzemakalne całkowicie, chyba że górą się przeleje. Właziłem w nich nie raz do jeziora itp ( ͡°͜ʖ͡°) Dobra przyczepność w zimę.
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
W takich 5 lat już śmigam, kupiłem za 50zł w demobilu. Poszukaj widziałem też ten model z demobila właśnie w internetach, to będzie się mieścić w budżecie. Język szyty do samej góry, nieprzemakalne całkowicie, chyba że górą się przeleje. Właziłem w nich nie raz do jeziora itp ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobra przyczepność w zimę.
edit: mam
http://www.uscamo.pl/product-pol-2164-Buty-Wojskowe-Austriackie-Wersja-Zimowa-Oryginal-Demobil-Stan-Dobry-.html