Wpis z mikrobloga

@betonkomorkowy: Picrele bo ładne wzornictwo. W Klasycznych powinny być jakieś tańsze, może coś z Gordonów albo Berwicków? Śledź też Zalando - rok temu dorwałem za 280 ziko trzewiki John White ze skóry groszkowanej, wyjściowo 9 stów. Bardzo dobra, mocna skóra, szyte Blake, klasyczne wzornictwo.

Ja w sobotę zrobiłem na Yankach deal miesiąca, ostatecznie zapłaciłem jakieś 900 z kawałeczkiem za praktycznie te same buty które są obecnie za 1400. Bo kod rabatowy
  • Odpowiedz
@betonkomorkowy: Yanki są bardzo fajne, ale też nie ma co ich rozchwytywać jako najlepsze - daleko im do brytyjskiej czołówki, w ogóle nawet nie wspominając światowej klasy szewców.

A Gordony mam i uważam że w podobnym budżecie jedyny inny godny uwagi wybór to secondsy Meermina z http://www.ebay.com/sch/goodyearshoes/m.html?item=261905512707&ssPageName=ADME%3AX%3ARTQ%3AUS%3A1123&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Ale akurat nic wysokiego nie ma. Na pewno biją na głowę wszystkie polskie sieciówkowe wyroby - może poza najwyższą linią Norda, ale ona jest
  • Odpowiedz