Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kolejna awantura w domu. Tym razem poruszyłem temat domowego budżetu: ja zarobki 9000, różowa 4000. Moje miesięczne wydatki na budżet domowy to 2500 + 2000 oszczędności miesięcznie. Różowa 1400 wydatków, resztę ma "dla siebie". Z tego co zostanie z mojej wypłaty żyjemy, kupujemy co trzeba, tankujemy jej auto gdy zabraknie jej pieniędzy.
Na propozycję opłacania wszystkiego proporcjonalnie do zarobków - ja 2/3 opłat stałych, ona 1/3 + rozdzielenia podobnie
Kolejna awantura w domu. Tym razem poruszyłem temat domowego budżetu: ja zarobki 9000, różowa 4000. Moje miesięczne wydatki na budżet domowy to 2500 + 2000 oszczędności miesięcznie. Różowa 1400 wydatków, resztę ma "dla siebie". Z tego co zostanie z mojej wypłaty żyjemy, kupujemy co trzeba, tankujemy jej auto gdy zabraknie jej pieniędzy.
Na propozycję opłacania wszystkiego proporcjonalnie do zarobków - ja 2/3 opłat stałych, ona 1/3 + rozdzielenia podobnie

jacas +131

-inba, całe społeczeństwo pokłócone
-moderacja promuje protest
-ból dupy piwniczaków
-wrzucanie znalezisk z kurami w formie protestu XDDDDDDD
-nie o taki wypok nic nie robilem
#afera #czarnyprotest
@Madio418: Mi przeszkadza podpisanie go jako "Wykop.pl popiera protest". Niech się Białkov z Elfikiem podpisują imieniem i nazwiskiem, a nie społecznością (której nikt o zdanie nie pytał) sobie gębę wycierają. Wypok z założenia był neutralny - nie zajmował stanowiska. teraz to zrobił i do tego zawłaszczył opinię społeczności. Ja jestem oburzony co do zasady - nie celu tego protestu.
@Madio418: Jakie? Przecież protesty właśnie to robią - przeszkadzają neutralnym. jak ci manifestacja do Warszawy przyjedzie, to jako neutralny stoisz w wywołanym przez nią korku, klnąc pod nosem. Tak, interpretować można różnie. Ja bym się nie burzył, gdyby było użyte administracja Wypoka, albo wczesniej jakaś sonda wśród użytkowników (bez zielonek ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i
Manifestacja musi zostać zaakceptowana przez władze miasta, jest również dokładnie przedstawiona przez organizatorów(miejsce, trasa) Wszyscy zostają poinformowani o utrudnieniach i jest organizowana tak żeby w jak najmniejszym stopniu utrudniać życie "neutralnym"
Jednak jest to internet, panują tutaj trochę inne zasady, również w tym serwisie. Dlatego szkoda, że ten protest pokazuje poziom społeczności
Jak napiszę, że rodzina Madio418 to pedofile i mordercy, to wówczas też użyjesz relatywizmu w postaci słowa - wytrychu "interpretacja"? - przy założeniu, że 500 lat temu, jakiś twój bardzo, bardzo daleki krewny zgwałcił i zamordował dziecko.