Aktywne Wpisy

Sejmita +55

ewolucja_myszowatych +568
Leczenie zęba kanałowo kosztuje już 1700 zł (。◕‿‿◕。)
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci

Czaicie? Oni (bo to się tyczy większości ludzi tego sortu...) NIE ROZUMIEJĄ jak działa coś tak prostego, jak prawo karne. Zwolenników dręczenia kobiet (*o przepraszam, "ratowania płodów z acefalią") generalnie nie mam za ludzi bystrych, ale żeby nie zrozumieć, ze gdy 1) czyn X zostanie spenalizowany i 2) jest ścigany z urzędu a 3) stosowne organa powezmą wiadomośc o możliwości popełnienia tego czynu, to MUSI podjąć postępowanie.
Zapytałem się jeszcze tego ziomka, "wcale nie pisowca", czy wie czym się różni "nie podlega karze" od "nie popełnia przestępstwa" - o ile zakład, że się obrazi o jakiś losowy powód i nie odpowie?
#aborcja #czarnyprotest
Jak pisałem, mam dla takich specjalny zasób pogardy.
- generialnie nie mam ich za ludzi bystrych
- zwolennicy dręczenia kobiet
Nie wkreślaj mnie w ramy o których nie masz pojęcia bo po drugiej stronie monitora jest jednostka której w
@Brzytwa_Ockhama: Wytłumaczyłem ci, że ma, więc nie rób z siebie idioty i nie udawaj, że tego nie rozumiesz. Jeżeli poroni będzie miała, bo pan prokurator będzie musiał sprawdzić, czy poronienie nie było spowodowane jej umyślnym działaniem, nieumyślnym działaniem czy może czymś innym. W obu pierwszych opcjach ma #!$%@?, co byś wiedział gdybyś umiał obsługiwać google
Masz jakieś problemy w pracy? Lub psychozę? Brzmisz na takiego. Z mojej strony, koniec tematu i jeszcze jedno - miłego wieczoru.
@Brzytwa_Ockhama: a ty mi na niedouczonego pyszałka. Pedagog, teolog, jakiś szajs w rodzaju "nauk o rodzinie", coś takiego, trafiłem? Jakieś gównostudia, po których czujesz się mądry, znasz "trudne słówka" w rodzaju de facto, ale na których nie przerabiałeś nawet podstaw logiki praktycznej, no takie akurat, żebyś się czuł uprawniony do wygłaszania poglądów na "ważkie sprawy", a żeby wychodziło to żałośnie.
W dodatku wyglądasz na tchórzliwego pyszałka- nie odpowiedziałeś