Wpis z mikrobloga

@lomir: W komputroniku jest na nie promocja, 99zł. Interesowałem się tymi pistonami, ale mój telefon jest taki kapryśny i z jackiem z trzema "paseczkami" (nie wiem dokładnie jaki to typ, wiadomo o co chodzi) tłumi dźwięki i tylko z wciśniętym guzikiem na pilocie gra okej.
@xspooky: trudno mi powiedzieć, podobno nie w każdym modelu słuchawek jest ten problem, ale wiem o czym mówisz. no osobiście zainteresowałbym się czymś z tej listy, ale jak na ten model to to jest dobra cena. tylko pod ostatnimi wyczynami chinczyków nie wiem czy jest sens się w nie pchać :d philips miał kiedyś bardzo dobry model za ok 50zł. w sumie nie wiem co Ci doradzić, w tej cenie są
@lomir: Właśnie to mnie ogranicza. Telefonu zmieniać nie chcę, bo nie jest mi lepszy do niczego potrzebny, a słuchawek potrzebuje, bo w poprzednich sam przez przypadek urwałem jacka, ciągnąc za kabelek. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te Synhajzery w moim wypadku są chyba najlepszym wyborem. Widziałem jeszcze Snaby EP-81, które by pasowały, chociaż sam nie wiem co o nich myśleć. No i z dostępnością jest gorzej.