Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +577
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
calban +636
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
tytuł:
Pewnie codziennie tu spamować nie będę, ale na pewno moje lepsze/gorsze zmagania będą na instagramie.
czarnolisto ( ͡° ͜ʖ ͡°) #beatharysuje
#rysunek #tworczoscwlasna #rysujzwykopem
Na razie pierwszy dzień, więc radocha jest, zobaczymy za tydzień albo później. :>
Ale już stwierdziłam, że postaram się cokolwiek robić w zależności od dnia, nie musi być super dzierganka tylko nawet coś drobnego dla samego faktu narysowania.
Więc na razie to ciągnę póki mogę, a pewnie wkrótce skończy się...
Kiedyś rysowałam dużo na małych formatach, potem poszłam w A4 i nawet A3, a to już na taką dziergankę mnóstwo czasu. :/ Właśnie dlatego postanowiłam, że do inktober tylko A5 nie ma opcji, żeby coś większego.
Notesik dokładnie ten http://www.dickblick.com/products/strathmore-windpower-sketch-pads/
Z formatu A5 czyli akurat ten najmniejszy. Tam jest niby jakiś papier eko, co prawda troszeczkę zachowuje się dziwnie.
Jako osoba leworęczna zawsze muszę uważać, żeby nie rozmazywać czy to ołówka czy długopisów, a tutaj na tym papierze jest to jeszcze spotęgowane. Dodatkowo troszeczkę dziwnie przyjmuje akwarele, ciężko mi to opisać, ale jakby