Wpis z mikrobloga

@matra: po prostu pamiętam jak kiedyś mi mówiono, że smażenie na niektórych patelniach powinienem sobie oszczędzić, ale możliwe, że to było w kontekscie jakiś bardziej wrażliwych rzeczy
@JustMMan: odpuścić to na pewno na teflonie i aluminium. Jeżeli już smażyć to żeliwo, ponoć tytan i granit są spoko, z opcji bardziej przyziemnych ceramika no i stal nierdzewna, ale to też tak no.. średnio zdrowe.
@matra: Rozumiem, że woll to taki prymus wśród patelni? Niestety moja wiedza zbytnio poza tefall nie wychodzi :/ A sporo gotuję to fajnie byłoby poznać jakieś ciekawe firmy :D
@matra domyślam się co do tefala, ale pewnie i tak w miarę dobra biorąc pod uwagę cena/jakość, oczywiście bez podjazdu do tych najlepszych firm. Mimo wszystko z patelni jestem zadowolony :D