Wpis z mikrobloga

@Artrix: ja mówię rn3p w wersji 2gb ramu i 16gb rom, a nie że 2 wersja redmi note'a :D
ogółem nie wiem czy to zależność na jaką akurat sztukę trafisz, albo okres produkcji, ale częściej te wersje z 3gb ramu miały ciemniejsze ekrany - chociaż badań żadnych nie robiłem, bo na necie widziałem tylko 2 takie przypadki + jeden na żywo. Mi te 2gb w zupełności wystarcza, nie zależy mi również
@silwek: też mówię o redmi note 3 i w pro dużo bardziej się opłaca, chociaż z dostępnością będzie coraz gorzej, ramu w androidzie zawsze mieć więcej niż mniej.
@Artrix: A ja mówię jedynie o rn3 pro, wersji "nie pro" się nie opłaca, a jakbym miał znów wybierać według ceny: wersja 2gb + miband VS. 3gb to nadal bym wybierał 2gb - oczywiście "pro".
Ale niech @pawel0414 się wypowie co tam wybrał, może ma inne oczekiwania i coś innego jednak :)
@Artrix: Mylisz się. Wersja bez pro też ma opcję 3/32, tak samo jak pro ma opcję 2/16. Sprawdź dokładnie na stronie xiaomi. Większość ich telefonów ma opcję 2/16 i 3/32, a wersje zwykłe, "s", prime, pro, różnią się innymi podzespołami.