Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +377
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
KingaM +152
#kingagrzebiewsmieciach #smieciogrzebstwo no i dzisiaj już w pierwszym śmietniku zapas witamin z warzyw na cały tydzień, piona z ochroniarzem i dwoma grzebiacymi zbita, pora ratować przed zgniciem dobre jedzenie i obrzydzać normików #gotujzkinga będziecie mlaskać z zachwytu nad dobrym obiadem jak się to obrobi i przerobi
Dzisiaj głos zabrał Sąd. W całości przychylił się do pozwu i za naruszenie moich dóbr osobistych nakazał Piotrowi W. pseud. "Matka Kurka":
- usunąć wszystkie cztery objęte pozwem teksty na mój temat
- zamieścić przeprosiny na stronie głównej swojego bloga
- wpłacić 5000zł na konto Fundacji WOŚP, jako zadośćuczynienie za moją krzywdę
- zwrócić mi ~2000zł kosztów procesu
To drugi proces ze mną przegrany przez blogera.
#neuropa #4konserwy #matkakurka #wosp
PS - Piotr W. przyznał się do założenia na wykopie sześciu anonimowych multikont, właściciel pozostałych kilkunastu pozostaje nieznany :)
@rineo: To musiało zaboleć. Już #!$%@?, że 5000 zł, ale pewnie zęby sobie pokruszy ze złości bo na WOŚP :D
@rineo:
http://www.wykop.pl/ludzie/krikote
http://www.wykop.pl/ludzie/autodomena
http://www.wykop.pl/ludzie/fikumikuk
I ten komentarz z przed 7 lat ;)
Dzisiejszym wyrokiem Piotr.W vel Matka Kurka utrzymał swój Pas w kategorii "Najman Polskiej Blogosfery".
Gratulacje @Rineo, czekam na okazje do opicia ;)
Też podziękowania dla @m__b za wzorową postawę!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@rineo: Gratuluję.
Jestem tu nowy i nie kojarzę takiej afery, ale poniżenie W. zawsze na propsie.
Jego wyskoki wobec Owsiaka jeszcze jakoś rozumiałem, na zasadzie walki Dawida z Goliatem, jakiejś tam idei, której nie popieram, ale jej istnienie dopuszczam.
Ale szkalowanie zwykłego człowieka, to już jest połączenie fanatyzmu z debilizmem. Ten człowiek zachowuje się jak skończony idiota. Wpłata na WOŚP, przepięknie rozegrane.
Zadośćuczynienie mogłeś przeznaczyć dla siebie i mało kto pewnie miałby Ci to za złe. Ale takie
Może byś swoją historię potyczek z nim zebrał i opisał, niech leci na główną?
@Mordeusz: po co? Szkoda czasu.
@rineo: A na rozprawy nie było Ci szkoda czasu?
Żeby nagłośnić, iż facet próbuje podskoczyć nie tylko ludziom ze świecznika.
Rozumiem, że nie potrzebny Ci zbytni rozgłos?
@rineo: To lepiej było prosić, by kupił sprzęt medyczny i przekazał wskazanej jednostce. WOŚP to w tym przypadku zbędny pośrednik, który dodatkowo pobiera strasznie dużą marżę.
Poza tym chodziło tutaj o to, co zaboli Piotra W. Skoro publicznie przyznaje się do tego, że uważa WOŚP za oszustów, to niech na nich wpłaci zadośćuczynienie. Podwójna kara. @rineo: pięknie rozegrane, wielkie gratulacje!