Aktywne Wpisy
Ryneczek +1824
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +56
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Polak spotyka się z dziewczyną z Ukrainy. Co piszą różowe i białorycerze?
Komentarze brałem z tego wpisu.
http://www.wykop.pl/wpis/19809035/#comment-70639637
No wiecie, jak Polka spotka księcia orientu, albo szarmanckiego Brytyjczyka, to nikt nie m prawa złego słowa powiedzieć, albo chociaż krzywo spojrzeć.
A jak to Polak spotyka się z uroczą Ukrainką, bądź śliczną Rosjanką, to on jest stulejarzem i #!$%@?ą wyrywającym na hajs i różnice kulturowe, a one są szmatami lecącymi na kasę i zieloną kartę.
Ogólnie bym nawet o tym nie pisał, ale wielokrotnie spotkałem się z taką postawą w rzeczywistości.
Dwie czy trzy znajome zachwycały się moim znajomym Brytyjczykiem, który w Polsce niczym się nie wybijał pod względem wyglądu czy ubioru, a potem, gdy spotykałem się z pewną Rosjanką ,,w trosce o mnie" mówiły, że jak to wszystkie Rosjanki, leci na kasę (#!$%@?, że byłem zwykłym studenciakiem) i chce obywatelstwo, a potem na pewno mnie rzuci.
Musiałem aż odciąć się od nich, bo nie lubię toksycznych i rakowych ludzi.
#rakcontent #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
WYKOP>PEEEL SERIOUS BUSINESS XD
* rucham się z cyganem. Mój mężczyzna pochodzi z Bułgarii, ale cyganem absolutnie nie jest.
* nie zasługuję na szacunek od żadnego polskiego mężczyzny.
* jestem zdrajczynią.
* żebym lepiej nie wpadła na pomysł, żeby przywieźć do Polski jego, bądź
@indeed: bardzo
@Tical25: Ja piję tylko do tych słów. Akurat w tej kwestii to wieeelu Wykopków patrzy tak krzywo, że aż dostają rozbieżnego zeza. Pojazdy na drugą stronę barykady tj Polaków szukających szczęścia w miłości za granicą, widzę chyba po raz pierwszy. ;)