Aktywne Wpisy

darknightttt +11
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle

Przegrywex +9
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

Ale mi #!$%@? smutno. Właśnie się zorientowałem w jak bardzo beznadziejnej sytuacji jestem. Kiedyś coś czułem (a może nadal czuje) coś do jednej dziewczyny, i jakoś tak wyszło że go zapoznałem z jednym z moich spoko znajomych. Zaczeli ze sobą być w ciągu 3 tygodni. Nieco później poznałem kolejną dziewczynę, w której naprawdę byłem zakochany, ale zaczęła chodzić z jakimś sebixem (który koniec końców się nią bawił, potem płakała w wiadomościach o tym że ona go kocha a on jej nie). Koniec końców, tą drugą też zapoznałem z jednym z moich znajomych, i chyba coś między nimi zaczyna być.
#!$%@?ć miłość mireczki, przereklamowane to jest, naprawdę.
#zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na