Aktywne Wpisy
snorli12 +148
Nigdy nie zdawałem sobie sprawy, że tradycyjna polska dieta, którą jadłem od małego jest tak tucząca i nie zdrowa. Jako dziecko zawsze miałem problemy z nadwagą od przedszkola aż po liceum. Co ciekawe nie jadłem fast foodow ani żadnego śmieciowego żarcia itp. podstawą diety były zupy, ziemniaki na wszelkie sposoby, mleko, kompoty domowe, białe pieczywo, wieprzowina oraz mięso z kurczaka. Dopiero gdy moja siostra widząc jak tyją jej dzieci na jedzonku dziadków
muchatse +9
#neuropa #aborcja ##!$%@?
@BarekMelka: XDDDD
@BarekMelka: No #!$%@?... jakość życia dziecka przecież nie ma znaczenia. Niech się cieszy, że żyje!
Oczywiście własny komfort psychiczny wywołany uratowaniem życia choćby nie wiem jakim piekłem miało być później egoizmem nie jest. Wcale.
@BarekMelka: 99,9999999%. True story. Tak było.
Zamrożenie tego w komisjach to dla niego jedyny możliwy wybór, głupio tylko zrobił, że nie kazał do komisji przepchnąć też
I łatwo mieć cyniczne podejście 'i tak nie przejdzie', ale to ze nie przejdzie (oby) jest wynikiem właśnie tak dużego buntu społecznego, gdyby ludzie byli cicho, to co by ich powstrzymywało. Nie odbieraj tego jako krytyki, po prostu widzę wsród wielu osób takie podejście, ze
@BarekMelka: Przecież żeby obrazić inteligencję przeciętnego człowieka, wystarczy tylko żeby Jaki buzię otworzył...