Świat gdy jest taki duży czy tak tylko się wydaje na początku? Zacząłem pół godziny temu, biegam po Białym Sadzie i dochodzę do wniosku, że zanim porozmawiam z każdym NPC, odwiedzę każde miejsce i wywołam każdą interakcję to minie kilka godzin. Mam do doświadczonych graczy pytanie, czy ominę jakieś części fabularne wybierając różne dialogi? Czy te rozmowy to pic na wodę i co bym nie wybrał, to i tak akcja potoczy się tak samo? Bo obawiam się, że nie... Jak to jest?
@Romantyczny_Roman: Poczekaj, aż dojdziesz do Velen, Biały Sad to dopiero rozgrzewka :-) A co do pytania o dialogi to nie. Od naszych wyborów trochę jednak zależy, czasem w mniejszym, a czasem w większym stopniu.
@Romantyczny_Roman: Biały Sad to taki samouczek i bądźmy szczerzy raczej dość mały w porównaniu do całej reszty gry ;) A dialogi są jak najbardziej istotne, wiele zależy od Twoich wyborów jak potoczy się fabuła gry. A tak nawiasem mówiąc to nie warto się śpieszyć, nie w TEJ grze.
@mBartek89: @Tomm16: @bartleby: @MaxDamage: @Saves: Kto ma pług? Ale ta fabuła jest wciągająca... Niektóre dialogi to takie j---a, że stoję przy NPC i czekam, aż powtórzy :D Pozdrawiam, znikam z życia na miesiąc.
@Romantyczny_Roman: Ale Ci zazdroszczę ( ͡°ʖ̯͡°) Poczekaj aż trafisz na Ard Skelige. I pamiętaj - wiedźmin 3 może i jest dobry, ale dodatki, a zwłaszcza krew i wino, to j----y majstersztyk.
@kruzd: sama główna czesc fabuły IMO lepsza w SzK ale klimat, nowa mapa (duża!), zadania poboczne - to jednak KiW. Wlasnie skończyłem KiW nie wiem co zrobic dalej z życiem :p
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#wiedzmin3
Komentarz usunięty przez autora
A co do pytania o dialogi to nie. Od naszych wyborów trochę jednak zależy, czasem w mniejszym, a czasem w większym stopniu.
Kto ma pług? Ale ta fabuła jest wciągająca... Niektóre dialogi to takie j---a, że stoję przy NPC i czekam, aż powtórzy :D
Pozdrawiam, znikam z życia na miesiąc.
Poczekaj aż trafisz na Ard Skelige. I pamiętaj - wiedźmin 3 może i jest dobry, ale dodatki, a zwłaszcza krew i wino, to j----y majstersztyk.
@Romantyczny_Roman: optymista :P
ja po roku grania jeszcze nie skończyłem ;)